DSC06169.jpg

Ik heb nu twee keer met Carmen een shoot mogen doen wat ik heel erg positief heb ervaren. De sfeer is relaxed en gemoedelijk. Ze neemt alle tijd om de perfecte plaatjes te schieten. Denkt mee en laat je ook vrij in je eigen ideeën. Er is een prettige samenwerking met als resultaat prachtige foto's!

Milou

Superfijne fotograaf! Is goed met licht, komt altijd met veel goede foto’s en is ook nog eens sterk in nabewerken. Zeker een aanrader!

Rachelle

Ik had een fotoshoot gewonnen met mijn paard. Super leuk! De foto’s zijn prachtig geworden! Er waren zoveel mooie foto’s gemaakt dat het kiezen lastig werd ;-) Ik had de bestelde foto’s ook heel snel ontvangen en dat is zeker een groot pluspunt. Carmen had leuke ideeën om foto’s te maken en is heel geduldig en meedenkend. We gaan dit zeker nog eens weer doen!

Sabrina

Carmen is een professionele fotografe die jou en/of je dier in de juiste posities weet te zetten! Ik heb een shoot gehad met mijn paard en ondanks dat mijn paard deze dag erg onrustig en moeilijk was, wist Carmen er toch hele mooie plaatjes uit te schieten! Carmen komt haar afspraken na en levert een snelle service!

Emmelie

Het is altijd onwijs leuk om een fotoshoot met Carmen te doen! Ze staat open voor ideeën en neemt voorafgaand aan de shoot ook echt de tijd om alles te bespreken en de sfeer te bepalen. Tijdens de shoot neemt ze de tijd en stelt ze je op je gemak. Nadien altijd ruime keuze van vele mooie foto’s. Carmen is zeer goed in het vinden van het juiste licht voor de foto’s. Zoek je een fijne, rustige en creatieve fotograaf, dan is Carmen een aanrader!

Evita

Carmen schiet echt prachtige foto’s en helpt je super goed tijdens de shoot! Ze luistert heel goed naar je wensen en heeft zelf ook hele goede ideeën! Ze denkt dus echt met je mee. Daarnaast is ze super relaxed en neemt echt de tijd voor je. Ook de nabewerking is echt tof! Ik ben mega blij met mijn foto’s!

Marjolein

Mijn eerste shoot bij Carmen gehad rijfoto's en blackfoto's en ik weet zeker dat er meer gaan volgen! Ze neemt de tijd, stelt je echt op je gemak, heeft echt oog voor de goede posities, hoek, licht, details alles! Daarnaast vind ik de nabewerking echt bizar mooi! Echt een aanrader om jou en je paard mooi vast te leggen!

Cecilia

Superfijne en relaxte fotoshoot en dat zie je terug in de foto's. Heel erg blij met de foto's. De verbinding tussen mij en mijn paard is zichtbaar. Dank je wel Carmen!

Angela

Inmiddels 2x een shoot gehad met mijn knappe paarden. En wat zijn alle foto’s gaaf geworden! Carmen helpt je, stelt je op je gemak en geeft je alle tijd die je nodig hebt. Je krijgt super snel je album met foto’s waaruit je kan kiezen en eenmaal gekozen heb je de definitieve foto’s heel snel. Aangezien een van mijn paarden nog een kleine pup is ga ik Carmen nog veel vaker vragen om hem vast te leggen. Zo kan ik op prachtige wijze zijn ontwikkeling volgen.

Nina

Schrijf hier jouw recensie!
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen

Bedankt voor je recensie!